Tervetuloa!

Hei ja tervetuloa uuteen blogiini, Wasurenagusaan! Wasurenagusa valikoitui nimeksi sillä perusteella, että keksin antaa blogilleni jonkun kukan nimen, ja mieluiten japaniksi, jotta se sopisi blogin aiheeseen. Kaikkitietävä Wikipedia osasi kertoa jotakin myös kukkaiskielestä, ja Wasurenagusan valitsin, koska lemmikki on suosikkikukkiani ja se sattuu myös olemaan Harvest Moon DS (ja DS Cute) -pelin kylän nimi.

Mutta sitten itse asiaan! Olen aikaisemmin yrittänyt pitää jonkinlaisia harrastusblogeja varsin huonolla menestyksellä Bloggerin ja vuodatuksen puolella. Idea perustaa uusi blogi on kuitenkin ollut mielessäni jo pitkään  mutta nyt tuntuu siltä, että jaksaisin ehkä alkaa kirjoittaa blogia tosissani ja aiheita, joista kirjoittaa, on kertynyt jo useampia. Joten miksikäs ei!

Minä, Demmi, olen ehkä joillekin tuttu esimerkiksi deviantArtin puolelta, ja voisin ehkä kertoa tässä lyhyesti jotain itsestäni. Iän voi päätellä blogini laadukkaan URL-osoitteen nimestä, ja aikani kuluu opiskelujen parissa yliopistolla historian puolella. Mangajuttuja olen harrastanut noin 10 vuotta, ja harrastukseni painottuu nimenomaan mangaan ja peleihin, animea tulee harvemmin katseltua. Keräilen myös jonkin verran figuureita, ja kokoelmani on nähtävillä MFC:n puolella. Piirtelen myös jonkun verran, mutta viime vuosina se harrastus on aika pahasti jäänyt paitsioon.

Tässä blogissa tarkoituksena olisi ihmetellä harrastukseni eri osa-alueita, ja ehkä saada niistä jotain älykästä tekstin muotoon. Näin etukäteen voisin lupailla sarja-, figu- ja peliarvosteluja, con-rapotteja (mikäli sellaisissa tulee käytyä) sekä yleistä ihmettelyä erinäisten artikkelien muodossa. Ensimmäiset tekstit ovat tulossa jo aivan lähipäivinä, joten pysykää kuulolla ja seuratkaa blogini tapahtumia!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s