Animearkisto: Uta no☆Prince-sama♪ Maji LOVE 2000%

UtaPri2-3

Mikä: Uta no☆Prince-sama♪ Maji LOVE 2000%

Milloin: Huhtikuu 2013 – kesäkuu 2013

Studio: A-1 Pictures

Katsottu: 13/13

Kevätkauden animet ovat jo pyörähtäneet useimpien otakujen ruuduille, ja uutuussarjojen joukosta löytyy tänä keväänä myös käänteishaaremisarja Uta no Prince-saman kolmas kausi, Uta no☆Prince-sama♪ Maji Love Revolution (kuka näitä nimiä oikein keksii?). Katselin jo aikaisemmin talvella sarjan ensimmäisen tuotantokauden, ja nyt kolmannen kauden kynnyksellä oli hyvä ottaa kiinni ja katsoa sarjan toinen kausi, Uta no☆Prince-sama♪ Maji LOVE 2000%. Kuten edellisestä postauksesta tuli jo ilmi, tykkäsin todella paljon edellisestä katsomastani otome-animesta, Kamigami no Asobista, ja sen jälkihehkuissa oli kiva alkaa katsella uutta käänteishaaremisarjaa. Jotain kokemuksesta kertoo kuitenkin ehkä se, että olen katsonut kauden neljä ensimmäistä jaksoa sattuneista syistä kahteen kertaan, mutta en vieläkään tunnu oikein muistavan, mitä niissä tapahtui.

Tokiya laulaa taas

Tokiya laulaa taas

Uta no Prince-saman ensimmäisen kauden lopussa nähtiin idoliryhmä STARISH:in maineikas debyyttikonsertti, ja nyt poikien olisi aika aloitella ihka oikeaa idolin uraa. Haruka Nanami on innoissaan saadessaan kirjoittaa lisää lauluja luomalleen ryhmälle, mutta yllättäen Harukan aikaisemmin tapaama prinssi kaukaisesta maasta, Cecil Aijima, ilmestyy Shining Saotomen agentuurin listoille ja aiheuttaa erinäisiä ongelmia hahmojen suhteissa. Cecil ei ole kiinnostunut idoliksi ryhtymisestä, mutta joutuu silti koulutukseen, kuten toisetkin pojat eli Otoya Ittoki, Masato Hijirikawa, Ren Jinguji, Natsuki Shinomiya, Syo Kurusu ja Tokiya Ichinose. Pojat kokevat erinäisiä ongelmia uusissa idolitöissään, eikä jo aikaisemmin debytoineesta idoliryhmä QUARTET*NIGHT:istä tunnu olevaan lainkaan avuksi. Kun Cecil on saanut lopulta asiat selviksi itsensä ja STARISH:in kanssa, putoaa pommi: STARISH on nimitetty ehdokkaaksi kamppailemaan legendaarisesta UtaPri Awardista suositun idoliryhmä HEAVEN:in kanssa. Panokset kovenevat, kun kumpikin ryhmä kilpailee Harukan säveltämällä laululla ja häviäjää uhkaa ryhmän hajottaminen!

Nyt ei naurata

Nyt ei naurata

Edellisessä Uta no Prince-samaan liittyvässä artikkelissa valitin siitä, miten Harukan omituisen väriset silmät häiritsivät minua jatkuvasti sarjaa katsoessani. Nyt olen päässyt yli tästä ongelmasta, ja omituiseen silmien väriin on oikeasti tottunut sarjaa katsoessa. Sen sijaan huomasin tällä kaudella, miten paljon Masaton ja Tokiyan samankaltainen ulkonäkö häiritsi sarjan katsomista. Molemmilla pojilla on siniset hiukset ja silmät, melkein samaa sävyä, ja vaikka hiustyylit ovatkin aika erilaiset, samanlainen väri saa nopeasti vilkaistuna pojat näyttämään samalta. Huomasin jatkuvasti sekoittavani näitä kahta keskenään esimerkiksi ryhmäkohtauksissa. Ensimmäistä kautta katsoessani muistaakseni vain hieman ihmettelin asiaa ja laiskaa hahmosuunnittelua, mutta tällä kaudella samannäköisyys alkoi oikeasti jo haitata katsomista. Sarjan kolmesta blondista on sentään saatu suht erinäköiset, mutta Masato ja Tokiya ovat liian samannäköiset, he ovat saman pituisia heidän äänensäkin ovat kohtalaisen samanlaiset ja hahmot ovat olemukseltaan myös samankaltaisia. Hahmojen fanit eivät luultavasti pidä tästä kaneetista, mutta vilkaiskaapa itse nopeasti jotain animen nopeasti etenevää kohtausta ja voitte varmaankin todeta, että yhdennäköisyyttä on liikaa hahmojen sekoittumiseen asti. Lähinnä hiustyylejä tuijottamalla kaksikon pystyy erottamaan toisistaan.

Shining Saotome is back!

Shining Saotome is back!

Uta no Prince-saman toisen kauden juoni jakautuu tavallaan kahteen osaan. Toinen osa keskittyy poikien työntekoon idolimaailmassa ja Cecilin ja STARISH:in välisiin kuvioihin. Jälkimmäinen osa, joka on paljon lyhyempi, keskittyy STARISH:in ja HEAVEN:in taisteluun UtaPri Awardista. Vaikka tällä kaudella oli kaksi selkeästi erottuvaa, erillistä juonikuviota, pidän silti tätä kautta juoneltaan epämääräisempänä kuin ensimmäistä. Ensimmäisellä kaudella oltiin koulussa, ja kaudella oli selkeä päämäärä: poikien saattaminen ryhmäksi ja debytointi kauden lopussa. Toisella kaudella selvitellään aluksi Cecil-kuviota ja tehdään töitä, sitten siirrytään vähän yllättäen suureen kilpailuun ja esitellään nopeasti vastassa oleva ryhmä managereineen. Minusta sarjan jälkimmäinen osa oli juoneltaan selkeämpi, loi selvää vastakkainasettelua ryhmien välille ja oli muutenkin kivempi seurata, mutta valitettavasti se oli lyhyempi kuin ensimmäinen ja jätti varsinkin kilpailevalle yhtyeelle aivan liian vähän ruutuaikaa. Ensimmäinen puolisko on varsinkin Cecilin osalta vähän epämääräistä haahuilua, vaikka UtaPri Award mainitaan jo toki sarjan alussa. Koko UtaPri Award on kuitenkin koko kauden ajan tosi epämääräinen, ja edes sarjan lopussa ei ole oikein selvyyttä, mikä palkinto oikeastaan on. Ilmeisesti kyse on kuitenkin jonkinlaisesta idolibisneksen Grammysta tai vastaavasta. Kuitenkin palkintoa olisi voinut korostaa sarjan alussa vielä enemmän, jotta kausi olisi tuntunut yhtenäisemmältä. Lisäksi tällä kaudella on todella paljon flashbackeja aikaisempiin jaksoihin, ja varsinkin jaksoja peräkkäin katsoessa ne alkoivat jo todella häiritä, kun viisi minuuttia aikaisemmin tapahtuneeseen juttuun saattoi olla jo flashback. Onhan se toki tärkeä muistuttaa katsojille, mitä aikaisemmin tapahtui, mutta suhteessa tapahtumiin ja jaksojen pituuteen takaumia oli aivan liikaa.

UtaPri2-9

Koska se ON Vakava Asia!

 

Koska Uta no Prince-sama perustuu otome-pelisarjaan, on kaudella tyypilliseen tapaan mukana jokaiselle pojalle omistettu jaksonsa, joista useimmat sijoittuvat sarjan ensimmäiselle puoliskolle. Nämä jaksot olivat minusta kivoja ja joidenkin hahmojen kohdalla syvensivät kyseessä olevaa hahmoa paljonkin. Erityisesti Renin jaksossa tapahtui minusta jopa hahmonkehitystä, ja oli kiva nähdä kunnolla paljon puhuttu vanhempi Jingujin veljistä. Natsukin jaksossa tuli vihdoin selvyyttä Natsuki/Satsuki -kuvioon, joka oli edellisellä kaudella jätetty ilmeisesti tarkoituksella vähän epäselväksi, ja josta ei edelleenkään selvinnyt vielä ihan kaikkea. Ehkä Satsukin hahmoa hyödynnetään vielä tulevalla kolmannella kaudella. Syon, Masaton ja erityisesti Otoyan ja Tokiyan jaksoissa päästiin näkemään hahmojen jo kuumenneita tunteita Harukaa kohtaan. Erityisesti Otoyan jakso oli minusta tosi suloinen, ja Syon jakson ansiosta aloin pitämään vähän turhalta tuntuneesta hahmosta aikaisempaa enemmän. Masaton jakso oli puolestaan todella hauska, ja tarjosi ehdottomasti koko kauden parhaat naurut. Lisäksi Masaton jaksossa esittämä Koizakura -kappale kuului kauden parhaisiin kappaleisiin, joten tämänkin pojan pisteet nousivat silmissäni huomattavasti. Sen sijaan se jäi vielä epäselväksi, kehitetäänkö sarjaa siihen suuntaan, että Haruka todella saa jonkun pojista itselleen. Tällä hetkellä kaikki vaikuttavat olevan kiinnostuneita Harukasta, mutta jaksojen perusteella sanoisin, että Tokiyalla on edelleen parhaat mahdollisuudet romanssiin Harukan kanssa. Muutenkin minusta juuri Tokiya ja Otoya tuntuvat luonnollisimmalta parilta Harukan kanssa. Tämä on tietysti vain minun mielipiteeni, mutta esimerkiksi Syo ja Natsuki ovat sellaisia hahmoja, joita minun on hyvin vaikea nähdä Harukalle paritettuina – ainakaan sarjassa. Pelit ovat tietysti asia erikseen.

Pelottavat yläluokkalaiset - tosin Ace of the Diamond vetää kauhupisteet kotiin 100-0

Vasemmalta Camus, Ai, Reiji ja Ranmaru

Uta no Prince-saman toisella kaudella esitellään myös liuta uusia hahmoja, jotka tosin jäävät valitettavan ohuiksi. Kauden alussa esitellään seniorit, idoliryhmä QUARTET*NIGHT, johon kuuluvat vanhemmat idolit Camus, Reiji Kotobuki, Ranmaru Kurosaki ja Ai Mikaze. Nämä kuitenkin profiloituvat lähinnä siinä, että heitä ei kiinnosta tippaakaan auttaa nuorempia idoleita. He eivät muutenkaan tee sarjassa yhtään mitään, eikä heistä edes kerrota oikeastaan mitään. Sarjassa tulee toki selväksi, millaisia he ovat luonteiltaan, ja että heitä ei kiinnosta ryhmätyö eikä toiset idolit, mutta se siitä. Esimerkiksi sitä, millaisia idolitöitä nämä vanhemmat pojat, ei valoteta millään tavalla, eikä sarjassa selviä, miksi he eivät oikeastaan halua tehdä töitä QUARTER*NIGHT:inä vaan erikseen. Minusta nämä hahmot vaikuttivat tosi mielenkiintoisilta, ja minusta oli todella sääli, että heitä ei hyödynnetty tämän enempää, vaan he olivat loppujen lopuksi kohtalaisen turhia hahmoja. Ainoastaan Reijillä oli hieman aktiivisempi rooli, ja hän tuntui olevan myös ainut, joka oikeasti piittasi nuoremmista idolikollegoistaan. Myös Camuksen panos Cecilin treenaamisessa oli kohtalaisen merkittävä, mutta Ai ja Ranmaru jäivät lähes täysin taustalle. Vasta parissa viimeisessa jaksossa heitä alettiin syventää enemmän, ja toivon, että kolmannella kaudella nämä vanhemmat idolipojat saisivat lisää ruutuaikaa. Varsinkin Ranmarun taustat vaikuttivat nyt nähdyn perusteella kiinnostavilta.

UtaPri2-14

Miksi tämän sarjan kaikki meganepojat ovat vähintäänkin omituisia?

Toinen merkittävämpi uusien hahmojen rypäs on idoliryhmä HEAVEN. Heistä saamme tietää vieläkin vähemmän kuin QUARTET*NIGHT:in pojista. Pojat ovat nimeltään Eiichi Otori, Nagi Mikado ja Kira Sumeragi, he ovat tosi menestyneitä ja he ovat myös aika epämiellyttäviä tyyppejä. En itse juuri pitänyt siitä, että ryhmä ja varsinkin Eiichi Otori esitettiin sarjassa aika epämiellyttävässä valossa, eikä nähdyn perusteella kolmikosta voi sanoa juuri mitään positiivista. Sarjan lopussa nämä pojat tuntuvat kuitenkin tajuavan jotain oleellista musiikin tekemisestä, mutta se ei paljon auta aikaisemmin esitetyn perusteella. Kira ei puhu juuri mitään, Nagi oli minusta ärsyttävä ja Eiichi vaikuttaa suorastaan joltain petoeläimeltä, joka on tottunut saamaan ja ottamaan sen mitä haluaa. En tiedä, esiintyykö tämä kolmikko vielä kolmannella kaudella, mutta minusta HEAVEN:in pojissa olisi myös kehitysmahdollisuuksia ja toivon todella, että heitä nähtäisiin myös jatkossa STARISH:in vastustajina.

UtaPri2-10

Sarjan hahmoista päähenkilö Harukan rooli tuntui tällä kaudella ohentuneen ennestään. Ensimmäisellä kaudella Haruka oli selkeästi sarjan pääosassa, mutta tällä kaudella pojat saavat enemmän ruutuaikaa Harukan jäädessä hieman sivummalle. Harukan hahmo tuntuu myös tällä kaudella entistäkin yksipuolisemmalta ja persoonattomammalta. Harukalla ei ole sarjassa juurikaan omia juttuja, vaan hän lähinnä pyörii poikien mukana ja kirjoittaa näille uusia lauluja. Vasta sarjan lopussa Harukan yrittäessä epätoivoisesti voittaa HEAVEN uusilla lauluillaan saa hahmo hieman syvyyttä. Harukan rooli sarjassa on kuitenkin vain potkia poikia eteenpäin ja auttaa heitä muuttumaan ihmisinä. Se, että pojat pystyvät selviämään mahdollisista ongelmistaan ja kehittymään niin ihmisinä kuin artisteina, on lähes täysin sälytetty Harukan harteille. Vertailussa esimerkiksi Kamigami no Asobiin, jossa kaikkien panos oli tärkeä tilanteen muuttamisessa, on Uta no Prince-samassa kaikki tapahtumat keskitetty Harukan ympärille. Myös poikien idoliurien loistokkuus riippuu lähes täysin Harukan kirjoittamista täydellisistä lauluista. Harukan hahmoa kyllä yritetään säröttää, ja hänkin kyllä tarvitsee STARISH:ia päästäkseen yli omista ongelmistaan, mutta kaikesta tästä huolimatta Harukan hahmo alkaa tuntua jo ärsyttävän täydelliseltä ja kaiken pyöriminen hänen ympärillään turhauttavalta.

UtaPri2-13

Harukan hahmoon ja STARISH:in syntyyn suuresti vaikuttanut Cecil Aijima, prinssi kaukaisesta maasta, tulee toiselle kaudelle uutena ja heti keskeisenä hahmona. Katsojalle on toki alusta asti on selvää, että hänestä tulee jäsen STARISH:iin, joten kauden alkupuoli keskittyy seurailemaan, miten tämä saadaan aikaiseksi. Cecil on hassu ja pirteä hahmo, eikä ollenkaan mikään rasittava prinssityyppi kuten voisi ehkä kuvitella. Hämmästelin myös sitä, miten Cecil voi pelätä kaloja, jos hän on aikaisemmin ollut kissa. Tällä kaudella epäilyt siis vahvistuvat: Cecil on todella ollut aikaisemmin kirottuna kissan hahmoon, ja häneen liittyy monia muitakin yliluonnollisia juttuja, kuten laulun sanoitusten saaminen musiikin muusilta, joita Cecilin kotimaan Agnapoliksen asukkaat palvovat. Itse en pidä lainkaan yliluonnollisista elementeistä Uta no Prince-samassa, joka on noin muuten kohtalaisen realistinen sarja. Yliluonnolliset elementit tuntuivat turhilta ja häiritseviltä, ja minusta ne rikkoivat sarjan tunnelmaa. En tiedä, miten näitä on mahdollisesti käsitelty peleissä, mutta animessa yliluonnolliset jutut tuntuvat omituisilta, kun niitä ei edes selitetä sarjassa mitenkään. Lisäksi kohtaukset, joissa hahmot kokevat varsin ylitsepursuavia tunteita musiikin ansiosta kaikilla sydän- ja glitterhötöllä ympäröitynä olivat myös jokseenkin hämmentäviä ja vieläkin överimpiä kuin ensimmäisellä kaudella.

Otoya, meikäläisen lempparipoika <3

Otoya, meikäläisen lempparipoika ❤

Sarjan muut pojat ovat katsojalle tällä kaudella jo entuudestaan tuttuja ja näiden hahmoja pyritään hieman syventämään tällä kaudella. Valitettavasti useammassa tapauksessa ainut asia, joka tuntuu syventyvän, on hahmojen rakkaus Harukaan, ja sarjassa kieltämättä on joitakin varsin herkullisia romanttisia kohtauksia Harukan ja joidenkin päähenkilöpoikien välillä. On myös hauska huomata, miten erilaisia hahmot ovat suhteessaan Harukaan. Masato on äärimmäisen pidättyväinen ja jopa vetäytyvä, ja hänen on hankala käsitellä omia tunteitaan. Otoyan ihastus on suorastaan koulupoikamaista, mikä tulee hyvin esille hänen omassa jaksossaan Otoyan ja Harukan vieraillessa kummitustalossa. Cecil on rakkaudessaan vilpitön ja avoin, kun taas Renistä ei oikein ota selvää, kuinka paljon hänen sanoistaan ja tekemisistään voi ottaa vakavasti. Hauskimpia sarjassa olivat mielestäni kohtaukset, joissa toiset pojat ryntäsivät irrottamaan turhankin tuttavallista Ceciliä Harukasta. Niissä huomasi minusta parhaiten, miten avoimesti kukin suhtautuu tunteisiinsa ja niiden osoittamiseen.

Varsinaisiin vakavasti otettaviin rakkaudentunnustuksiin ei tällä kaudella vielä päästä, vaikka esimerkiksi Otoya sitä kovasti omassa jaksossaan yrittikin. Tällä kaudella ei myöskään juuri mainittu sitä, että idoleilla ei saa olla rakkaussuhteita. Tämä säännön varjo luultavasti häilyy Harukan ja poikien suhteiden välissä jatkossakin ja odotan todella mielenkiinnolla, kehitetäänkö Harukan ja jonkun toisen hahmon suhteita vielä pidemmälle. Joka tapauksessa pojat ovat edelleen hieman yksiulotteisia ja jokaisen luonteen pystyy kuvailemaan kattavasti muutamalla sanalla. Lisäksi he toimivat tässä sarjassa enimmäkseen ryhmänä, kun edellisellä kaudella hahmot olivat melko yksittäisiä. Tämä lisää mielestäni sitä, että hahmot tuntuvat vieläkin yksiulotteisemmilta ja pelkältä yhteistoimivalta massalta. En silti voinut olla pitämättä kovastikin joistakin hahmoista, ja vaikka Otoya varmasti on useimpien mielestä tylsä, tämä pirteä ja maanläheinen koulupoikatyyppi on ehdoton oma suosikkini idolipoikien joukosta.

Lempikohtaus koko kaudella, ja tämä nosti Syon pisteitä huomattavasti

Lempikohtaus koko kaudella, ja tämä nosti Syon pisteitä silmissäni huomattavasti

Uta no Prince-saman toisen kauden alkumusiikkina on Mamoru Miyanon, Tokiya Ichinosen ääninäyttelijän laulama Canon ja loppulauluna STARISH:in Maji Love 2000%. Vertailussa edellisen kauden Mamoru Miyanon Orpheukseen ja STARISH:in Maji Love 1000%:iin, minusta tällä kertaa alkulaulu oli edellistä huonompi mutta loppulaulu sen sijaan parempi. Molemmat uudet kappaleet olivat kuitenkin hyviä, ja Maji Love 2000% fanityttöjä kosiskelevine koreografioineen ja muine idolikliseineen suorastaan hykerryttävä. Sarjassa oli tuttuun tapaan myös paljon jaksojen sisällä esitettyjä lauluja, joista jo aikaisemmin mainitsemani Masaton esittämä Koizakura kuului kauden parhaimmistoon. Myös QUARTET*NIGHT:in ryhmänä esittämä Poison KISS oli minusta todella hyvä, ja kappaletta onkin tullut kuunneltua paljon ihan muuten vaan. Sarjassa on myös todella kivoja viulu- ja pianotaustoja, jotka ovat osittain samoja kuin ensimmäisellä kaudella ja virittelevät monesti hyvää tunnelmaa kohtauksiin. Pidin erityisesti Maji Love 2000%:sta sovitetusta rauhallisesta pianoinstrumentaalista, jota käytettiin taustamusiikkina sarjan loppupuolella. Myös kilpailevan idoliryhmä HEAVEN:in hittibiisi HEAVEN’S GATE oli ihan mukavaa kuunneltavaa, vaikka musiikki olikin vähän erityyppistä kuin STARISH:in pirteä idolipoppi. Pidin myös HEAVEN:in nimen ympärille kehitetyistä idolimaneereista, kuten Eiichin tavasta kutsua yhtyeen fanityttöjä enkeleiksi.

Satsukin ja Harukan uudelleenkohtaamisessa on sähköä ilmassa

Satsukin ja Harukan uudelleenkohtaamisessa on sähköä ilmassa

Uta no Prince-saman animaatio pysyy edellisen kauden tasolla. Värit ovat kirkkaita, taustat hohdokkaita ja esiintymisasut korneja. Sarja on värikäs ja kiva katsella, mutta kuten jo aikaisemmin mainitsin, jo peleistä periytyvä laiska hahmosuunnittelu hahmojen ulkonäöissä ja hiusten väreissä jatkuu luonnollisesti tälläkin kaudella. Lisäksi Reijin silmät vaihtoivat jossain vaiheessa väriä: alun perin ruskeat silmät muuttuivat jossain vaiheessa vaaleanharmaiksi. Sarjassa on myös käytetty jonkin verran 3D-animaatiota lähinnä taustojen sydän- ja glittervyörytyksissä, mikä oli överiä mutta toisaalta taas sopii sarjaan, joka on tarkoitettu viihteeksi ja idolimaailmaan pieni överiys ja kitchiys tietyllä tavalla sopii erinomaisesti.

Ääninäyttelystäkin voisi mainita muutaman sanan. Ääninäyttelijät ovat ennallaan, ja kaikki suoriutuvat rooleistaan hyvin. Ensimmäisellä kaudella en oikein pitänyt Syon ja Otoyan äänistä. Syon ääneen olen jo tottunut, mutta Otoyan hieman nasaali ääni häiritsee minua edelleen. Samoin Shining Saotomen venyttelevää puhetta on edelleen raivostuttava kuunnella pidemmissä puhekohtauksissa, vaikka hahmon maneerit noin muuten ovat minusta tosi hauskoja. Uusista hahmoista Camusilla oli mukavan matala ääni, ja oli mukava kuulla yhtä suosikkiääninäyttelijöistäni eli Showtaro Morikuboa Reiji Kotobukin roolissa. Tällä kaudella Haruka ei laula ollenkaan, mikä oli minusta vähän harmillista. Cecilin ääninäyttelijän Kousuke Toriumin suoritus puolestaan hämmensi minua syvästi, sillä olen tottunut häneen Hakuokin viileänä Hajime Saitona, ja pirteä ja tietyssä mielessä kepoisa rooli Cecilinä on aivan eri maailmasta. Sarjan hahmoista mielestäni parhaimmin laulavat Masato ja Tokiya, kun taas Renin ja Syon lauluesitykset tuntuvat monesti jotenkin väkinäisiltä. Ryhmässä äänten erot onneksi tasoittuvat ja toisaalta minusta on kiva, että jokaisella on oma, yksilöillinen äänensä ja kaikki myös pääsevät laulamaan soolona sarjan aikana.

UtaPri2-7

Vaikka pidinkin paljon Uta no Prince-saman ensimmäisestä kaudesta, oli toinen kausi minulle lievä pettymys. Juoni oli melko epämääräinen ja hahmot jäivät sarjassa ensimmäistä kautta yksiulotteisemmiksi. Uudet hahmot Ceciliä lukuun ottamatta saivat sarjassa liian vähän ruutuaikaa, ja sarjassa oli myös aivan liikaa takaumia ja muuta tyhjäkäyntiä, joka ei ainakaan edesauttanut kohtalaisen ohuen juonen kuljetuksessa. Laulut sentään olivat hyviä, ja niistä nautin useaan otteeseen sarjan aikana. Lisäksi en voi olla tykkäämättä sarjan hahmoista, varsinkaan STARISH:in pojista, vaikka Uta no Prince-sama itsessään ei ehkä mikään laatuanime olekaan. Välillä minua suorastaan ärsytti katsoa sarjaa, vaikka mukaan mahtui pari tosi hyvääkin jaksoa. Sarja on edelleen jokseenkin korni ja häpeilemättömä viihdyttävä, mutta en siltikään pitänyt tästä toisesta kaudesta yhtä paljon kuin ensimmäisestä. Jotain kertoo jo se, että minulla on edelleen vaikeuksia muistaa joidenkin päähenkilöiden nimiä, vaikka nimimuistini on yleensä todella hyvä. Vaikka Uta no Prince-saman kolmas kausi on jo pyörähtänyt liikkeelle, minusta tuntuu siltä, että keskitän nyt tarmoni toisten sarjojen seuraamiseen ja annan idolipoikien olla osaltani vähän aikaa tauolla. Ja vaikka olinkin hieman pettynyt tähän sarjan toiseen kauteen, aion silti jatkaa STARISH:in ja kumppaneiden edesottamuksien seuraamista kolmannella kaudella – sitten kun jaksan, ehdin ja kykenen.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s