Ita bag -projekti, osa 2: Ensimmäinen versio

Esittelin ita bag -projektiani ensimmäisen kerran toukokuussa, ja en osannut odottaa, että tämän toisen osan ilmestymiseen menisi näinkin kauan! Lupasin siis edellisen osan lopussa esitellä seuraavaksi ensimmäisen version laukustani. Olisin voinut tehdä sen jo paljon aikaisemmin, mutta päädyin hankkimaan vielä kesän aikana vielä lisää uusia oheistuotteita ja odotella viimeistenkin pinssien ja avaimenperien saapumista postissa. Näin ollen pääsin työn touhuun vasta nyt, mutta pitemmittä puheitta mennään suoraan asiaan!

Tässä ovat kaikki toukokuun ja syyskuun välillä hankkimani Quartet Night -aiheiset oheistuotteet. Tavaran määrä onkin huomattavasti lisääntynyt jos edelliseen kuvaan vertaa! Kaikki uudet tavarat on hankittu tutusta ja turvallisesta eBaysta, josta onnistuin tekemään monia hyviä löytöjä! Kerroin edellisessä osassa, että hankkisin tavaraa Mandarakesta, mutta en loppujen lopuksi raaskinutkaan vielä tehdä sitä. Mandaraken joissakin kaupoissa on kyllä todella hyvä valikoima kaikkea Quartet Night -aiheista, mutta postikulut ovat sen verran korkeat, että päätin siirtää hankinnat vakavaraisempaan tulevaisuuteen. Uutta tavaraa tulee kuitenkin koko ajan myyntiin, joten Mandarakesta kyllä löytää aina kaikkea!

Olen tosi tyytyväinen siihen, että löysin pari pinssiä, joissa on kaikki Quartet Nightin jäsenet (kuvan vasemassa laidassa). Pidän erityisen paljon isosta pinssistä, jossa Ranmarulla on mansikka suussa. Se on aivan ihana! Onnistuin myös keräilemään yhden kokonaisen sarjan avaimenperiä kasaan (pinkit kumiset). Jos nuo pari muutakin sarjaa saisi vielä kasattua, saisi laukusta tosi hienon!

Avaimenperistä nauhat poistettu ja turvallisesti pussitettu. Tästä näkee myös paremmin, mitä kaikkea omistan. Avaimenperät aion kiinnittää pelkästä klipsistä hakaneulalla, joten en tarvitse nauhoja toistaiseksi mihinkään. Jos joskus pitää tehdä alempana roikkuvia rivejä, voin sitten ottaa ne ehkä käyttöön.

Seuraavaksi otin esille laukun, hakaneuloja krääsän kiinnittämiseksi sekä lyijykynän. Lyijykynällä merkkailin vähän rusettitaskun reunojen kohtia kankaaseen, jotta pystyisin paremmin arvioimaan, mihin pinssit ja muut kannattaa kiinnittää. Hakaneulat ostin Sinooperista (RIP!). Ita bag- harrastajien pelastusta eli kaksipuoleista teippiä en nähnyt tarpeelliseksi hankkia, mutta kaduin tätä nopeasti, kun avaimenperät pyörivät miten sattuu valmiissa laukussa… seuraavaan versioon sitten! Kaksipuoleisella teipillä voi siis kiinnittää avaimenperät helposti ja turvallisesti kankaaseen, etteivät ne kääntyile jatkuvasti väärin päin laukussa roikkuessaan.

Pieni kangas ja loppujen lopuksi yllättävän paljon tavaraa. Tiesin heti, ettei kaikki mahtuisi mitenkään esille. Piti siis tehdä karsintaa…

…ja lopulta nämä pinssit ja avaimenperät valikoituivat laukkuun kiinnitettäviksi! Tavoittelin tasapainoista kokonaisuutta, jossa olisi suunnilleen yhtä paljon kaikkien hahmojen tavaroita. Vaikka isot pinssit vievät kauheasti tilaa, lempihahmoni Quartet Nightissa ovat juurikin Reiji ja Ranmaru, joten halusin heidät isosti esille. Tässä vaiheessa en vielä ole neulannut mitään kiinni: asettelin vain kaiken kankaan päälle ja otin kuvan malliksi, jotta osaisin kiinnittää kaikki sitten samalla tavalla.

Päädyin lopulta vähän vaihtamaan järjestystä, mutta tässä on ensimmäinen versio paikalleen neulattuna!

Se ei kuitenkaan näyttänyt laukussa kovin kivalta. Pinssit olivat ihan liian alhaalla, eikä esimerkiksi Ain pinssistä näy paljoa mitään! Täytyi siis irrottaa kangas ja järjestellä tavaroita uudelleen. Ei muuten ole ihan helppoa saada varsinkaan neliönmuotoisia pinssejä asettumaan nätisti ja suoraan!

Näyttää jo paremmalta! Olen ihan tyytyväinen tähän asetteluun ja päätin jättää laukun toistaiseksi näin. Pinssit menevät vähän päällekkäin, mutta tila on aika rajallinen. Tykkään siitä, miltä vierekkäiset avaimenperät näyttävät yläosassa. Näistä täytyy tosiaan hankkia kaikki sarjat täysiksi, niin saan näyttävämmän ilmestyksen aikaiseksi!

Tavaraa tosin jäi näinkin paljon yli, joten kysymys kuuluu, mihin mahdutan nämä tavarat saati mahdollisesti myöhemmin hankittavat uudet avaimenperät ja pinssit?

Vastaus: uuteen ita bagiin, tietysti! Tilasin juuri uuden laukun pohjaksi uudelle, entistä isommalle Quartet Night -ita bagille 2.0.! Nyt vain odottelen sen lähetystä ja saapumista luokseni. Tälle ensimmäiselle laukullekin olen kyllä keksinyt jo käyttöä. Minulla on nimittäin paljon tosi kivoja avaimenperiä ja pinssejä, joita en raaski käyttää missään, etteivät ne kulu ja mene huonoksi. Aionkin tehdä tästä laukusta sellaisen multifandom -ita bagin, johon laitan kaikkia pinssejä ja avaimeperiä, jotka tällä hetkellä vain pyörivät laatikoissa. Quartet Nightin aion keskittää uuteen laukkuun, joka toivottavasti tulee pian! Eli seuraavassa osassa, joka ilmestynee toivottavasti vielä tämän vuoden puolella, esittelen uutta laukkua ja suunnitelmiani sen varalle.

Toivottavasti tämä postaus kiinnosti tai jopa inspiroi ita bag -harrastajia! Minusta tätä oli aika hauska tehdä. Kysymyksiä ja kommentteja saa jättää, vaikka en edelleekään ole mikään aiheen ita bag suurin asiantuntija! 😀

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s