Ylläpito

Free!.full.1843298

Hei vaan kaikille!

Tätä blogia teille päivittää vuonna 1992 syntynyt tyttönen, joka pyörii Internetissä yleensä nimimerkillä Demmi tai jollain variaatiolla siitä. Opiskelen yliopistossa pääaineenani historiaa, ja tavoitteenani on valmistua historian, yhteiskuntaopin ja ruotsin opettajaksi.

Olen harrastanut manga- ja animejuttuja siitä lähtien, kun Ranma ½ julkaistiin suomeksi ja Sailor Moon pyöri ruotsiksi dubattuna Suomen televisioissa, eli jostain vuodesta 2004 tai 2005 alkaen. Olen melko epäaktiivinen harrastaja moniin muihin verrattuna, sillä katson animea lähinnä silloin kun huvittaa, ja katson myös ihan mitä huvittaa. En koskaan seuraa mitään uutuussarjoja, koska tykkään katsoa sarjat kokonaisena ilman, että tarvitsee odotella viikko seuraavaa jaksoa. Lempigenrejäni ovat mahou shoujo ja shoujo, ja tykkään myös urheilu-, idoli- ja käänteishaaremisarjoista.

Perustin Wasurenagusan, koska kaikki aikaisemmat animeblogiprojektini olivat jääneet jäihin ja blogin tarkoituksena oli myös herätellä henkiin tuolloin jokseenkin kuolleessa tilassa ollutta animeharrastusta. Luin kyllä mangaa, mutta animea katsoin ehkä yhden tai kaksi sarjaa vuodessa. Nykyään tuleekin jo katseltua enemmän, mutta edelleen turhan harvakseltaan, sillä jään liian koukkuun katsomiini sarjoihin ja katson useimmat sarjat lähes yhdeltä istumalta. Tällä hetkellä tämä blogi on jäänyt vähän paitsioon, sillä en enää ole tehnyt animearvosteluja ja postaillut harvakseltaan. Yritän kuitenkin pitää blogin elossa ja kirjoitella tänne silloin, kun siltä tuntuu.

Muita harrastuksiani ovat videopelit (Nintendo DS, -3DS, PS2- ja PS4 -konsoleilla), nukkeilu, animefiguurien keräily sekä satunnainen piirtely ja kirjoittelu. Pidän myös mobiilipelien pelailusta, mutta nykyisin pelaan lähinnä Love Live School Idol Festivalia sekä Ensemble Starsia. Monia muitakin on tullut kokeiltua, mutta ne ovat kaikki sittemmin jääneet.

Nukkeiluharrastustani voi seurata osoitteessa http://muovihelmet.blogspot.fi/ ja animefiguurikokoelmani löytyy täältä. Olen myös aktiivinen twitterissä, saa seurata ja tulla juttelemaan.

Toivottavasti viihdytte Wasurenagusan artikkelien parissa!

Takamine.Midori.full.1968293

Mainokset