Ylläpito

Free!.full.1843298

Hei vaan kaikille!

Tätä blogia teille päivittää vuonna 1992 syntynyt tyttönen, joka pyörii Internetissä yleensä nimimerkillä Demmi tai jollain variaatiolla siitä. Opiskelen yliopistossa pääaineenani historiaa, ja tavoitteenani on valmistua ensi keväänä historian, yhteiskuntaopin ja ruotsin opettajaksi.

Olen harrastanut manga- ja animejuttuja siitä lähtien, kun Ranma ½ julkaistiin suomeksi ja Sailor Moon pyöri ruotsiksi dubattuna Suomen televisioissa, eli jostain vuodesta 2004 tai 2005 alkaen. Olen melko epäaktiivinen harrastaja moniin muihin verrattuna, sillä katson animea lähinnä silloin kun huvittaa, ja katson myös ihan mitä huvittaa. En koskaan seuraa mitään uutuussarjoja, koska tykkään katsoa sarjat kokonaisena ilman, että tarvitsee odotella viikko seuraavaa jaksoa. Lempigenrejäni ovat mahou shoujo ja shoujo, ja tykkään myös urheilu- ja käänteishaaremisarjoista.

Perustin Wasurenagusan, koska kaikki aikaisemmat animeblogiprojektini olivat jääneet jäihin ja blogin tarkoituksena oli myös herätellä henkiin tuolloin jokseenkin kuolleessa tilassa ollutta animeharrastusta. Luin kyllä mangaa, mutta animea katsoin ehkä yhden tai kaksi sarjaa vuodessa. Nykyään tuleekin jo katseltua enemmän, mutta edelleen turhan harvakseltaan, sillä jään liian koukkuun katsomiini sarjoihin ja katson useimmat sarjat lähes yhdeltä istumalta. Tavoitteena on ollut postailla noin kerran kuussa, ja siinä olenkin onnistunut melko hyvin yhtä todella pitkää taukoa lukuun ottamatta.

Muita harrastuksiani ovat videopelit (Nintendo DS, -3DS ja PS2 -konsoleilla), nukkeilu, animefiguurien keräily sekä satunnainen piirtely ja kirjoittelu. Pelaan myös ahkerasti idolipelejä puhelimella, lähinnä Love Live School Idol Festivalia sekä englannin- että japaninkielisillä servereillä, Ensemble Starssia sekä IDOLiSH7:aa. Silloin tällöin tulee pelailtua myös Touken Ranbua, sitäkin puhelimella.

Nukkeiluharrastustani voi seurata osoitteessa http://muovihelmet.blogspot.fi/ ja animefiguurikokoelmani löytyy täältä. Olen myös aktiivinen twitterissä, saa seurata ja tulla juttelemaan.

Toivottavasti viihdytte Wasurenagusan artikkelien parissa, myös jatkossa!

Takamine.Midori.full.1968293

Mainokset